André Rieu zomerconcerten op het Vrijthof

Geniet van meeslepende walsen

 
 
Home / Artikelen / André Rieu zomerconcerten op het Vrijthof
 

Ook in 2019 zal André Rieu, onder begeleiding van het Johan Strauss Orkest weer een reeks van zomerconcerten geven op het Vrijthof in Maastricht. Deze zomeravondconcerten die dit jaar al weer voor de twaalfde keer plaats vinden, staan garant voor een onvergetelijke avond vol heerlijke muziek en romantiek. Bovendien zijn de André Rieu concerten ook een uitgelezen kans om Maastricht en Zuid-Limburg te verkennen. Zeker als je ver moet reizen – is een weekendje Maastricht een prima ‘lekker weg tip’.

André Rieu op het Vrijthof

De concerten van André Rieu op het Vrijthof zijn een absolute aanrader! André Rieu speelt in zijn geliefde stad en wordt hierbij begeleid door het Johan Strauss Orkest en treden er ook diverse getalenteerde solisten op. De muziek, de sfeer, de gezelligheid en de schitterende kostuums bezorgen iedereen kippenvel. Tel daarbij de schitterende locatie: het Vrijthof en de zomeravondconcerten worden alleen nog maar indrukwekkender. De zomerconcerten op het Vrijthof zijn populair, wacht dus niet te lang met het kopen van een ticket.

Koop je ticket via het officiële kanaal

Wil je ook graag bij deze concerten zijn, koop dan alleen tickets via de officiële kanalen! Je weet dan zeker dat je een geldig ticket koopt tegen een goede prijs en met zekerheid van levering. Tickets die niet via een officieel kanaal gekocht zijn, kunnen vals zijn. Via de website van André Rieu kun je online tickets bestellen. Je kunt er zelfs direct een overnachting bij reserveren. Maar het kan geen kwaad om eerst zelf rond te kijken. Vaak ben je goedkoper uit!

Hotels en prijzen kun je vergelijken via Voordeeluitjes. Boek je een hotel dan kun je er direct een gezellig weekendje van maken. Want voordeeluitjes biedt ook fijne hotel arrangementen aan.

Lees ook dit artikel: Wat te doen in Maastricht? De absolute to-do’s

Datums André Rieu op het Vrijthof

In 2019 staat André Rieu op 4,5,6,7, 11,12,13,14 en 18,19,20 en 21 juli op het Vrijthof.

Foto © press.andrerieu