Wat wil je gaan doen?

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Home / Artikelen
 

Wat te doen in Hannover? De must-sees

Laat je betoveren door Hannover met een fantastische mix aan architectonische hoogtepunten, attracties voor alle leeftijden, culturele evenementen en uitgaansgelegenheden.

Meer info
 

De must-sees in het Zwarte Woud

De diepe bossen, de vele wandelroutes, de watervallen en gemoedelijke stadjes liggen hier op je te wachten om ontdekt te worden. We tippen de must-visits in het Zwarte Woud

Meer info
 

De Bodensee: Een fijne vakantiebestemming

De Bodensee is het grootste meer van Duitsland. Het meer wordt omgeven door een glooiend landschap, dat roept om ontdekt te worden.

Meer info
 

Beieren: De bezienswaardigheden

Lees onze vakantie tips voor een (eventuele) vakantie in Beieren. Maar wel met het risico dat je niets anders wilt dan meteen je koffers pakken om af te reizen naar dit paradijs!

Meer info
 

De hoogtepunten in München

Laat de grote wereldsteden maar links liggen en reis af naar München, de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Wat München is meer dan alleen het Oktoberfest.

Meer info
 

De Romantische Strasse

Houd je wel van een vleugje romantiek? Dan is de Romantische Strasse, de oudste en bekendste vakantieroute door Duitsland, wellicht een goede lekkerwegtip!

Meer info
 

Thüringen: De must-sees

Thüringen wordt ook wel ‘het groene hart’ van Duitsland genoemd. Het is het ideale decor voor een ontspannende of juist een uitdagende outdoor vakantie

Meer info
 

Wat te doen in de Moezel? De highlights

Ben je romantisch aangelegd? Houd je wel van een lekker wijntje? Maar vind je het ook heerlijk om actief de natuur in te gaan? Dan is de Moezelstreek een prima keuze!

Meer info
 

Mecklenburg -Vorpommern: De must-sees

Mecklenburg-Vorpommern is perfect voor watersportliefhebbers. Met een 1900 km lange kustlijn en met meer dan 2000 meren zul je je hier niet vervelen.

Meer info
 

De hoogtepunten van Frankfurt

Frankfurt mag met recht een wereldstad genoemd worden! Wij tippen de mooiste hoogtepunten, zodat je niet verloren loopt in Frankfurt.

Meer info