Wat wil je gaan doen?

 
 
Home / Artikelen
 

De mooie dorpjes in het Zwarte Woud

De natuur in het Zwarte Woud is schitterend en de wandelmogelijkheden oneindig! Maar je vindt er ook tot de verbeelding sprekende stadjes. We tippen de mooiste dorpjes.

Meer info
 

Wandelen in het Zwarte woud

Wandel je graag, plaats dan het Zwarte Woud op je bucket list. Want er ligt maar liefst 30.000 km aan wandelroutes op je te wachten. We tippen de mooiste wandelroutes!

Meer info
 

Wat is het beste Landal park? De 10 tóppers!

Wat is het leukste en beste Landal park? Geen gemakkelijke vraag! Toch namen we de Landal parken onder de loep en dat levert dit lijstje met 10 tóppers op!

Meer info
 

Yes! All-in vakantie bij De Bonte Wever

De Bonte Wever is één van de beste all-in hotels in Nederland! Met een uniek aanbod aan faciliteiten en zeer goede reviews.

Meer info
 

De 10 beste Landal parken in Duitsland

Landal heeft in Duitsland 10 parken! Je moet dus kijken, wat de beste keuze is. Om je op weg te helpen, een overzicht van de Landal parken in Duitsland

Meer info
 

Fietsen langs de Moezel is populair

Fietsen langs de Moezel is een van de mooiste fietsvakanties die je kunt bedenken! Fiets langs wijngaarden, oude burchten en wijndorpjes! Lees onze tips!

Meer info
 

Ontdek de Duitse gezelligheid in Cochem

Cochem is een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Gemakkelijk bereiken en is er van alles te beleven!

Meer info
 

Oberhausen: Eindeloos shoppen

Oberhausen is met het enorme winkelcentrum CentrO, Sea Life en Legoland Discovery Centre een geliefde lekker weg tip! De hoogtepunten in Oberhausen!

Meer info
 

Waarom jij naar Nationaal Park Eifel wilt!

Je wil er even tussen uit. Wat dacht je dan van Nationaal Park Eifel? Dit Nationaal Park is niet alleen dichterbij dan je denkt, ook de natuur is overweldigend.

Meer info
 

Tip! 8 heerlijke huisjes met een hottub

Zoek je een plekje waar je in alle rust kunt genieten? Wat dacht je van een huisje met een hottub? Ontspanning en dubbelen vakantiepret. We tippen de mooiste!

Meer info