Gaaf! Movie Park Germany is te gék!

Hier beleef jij een topdag en speel jij de hoofdrol

 
 
Home / Artikelen / Gaaf! Movie Park Germany is te gék!
 

Films en attractieparken, dat is een te gekke combinatie! Dat bewijst Movie Park Germany wel! In dit pretpark in het Duitse Bottrop vlak bij Oberhausen beleef je een topdag en speel jij de hoofdrol! Je rijdt er vanaf de Nederlandse grens in een uurtje naartoe. Dat is de trip meer dan waard, want hier word je ondergedompeld in de wondere wereld van de film. De beste films komen tot leven in zinderende attracties en in spectaculaire shows. Wat kun je van Movie Park Germany verwachten? Neem hier alvast een voorproefje!

Ontdek de verschillende themazones

Doordat het park onderverdeeld is in verschillende themazones is het heel overzichtelijk. Je loopt het park binnen via de themazone Hollywood Street Set. Hier vind je restaurants, winkels en enkele attracties, waaronder de dark water ride Area 51 – Top Secret. De kinderen willen meteen naar Nickland, waar ze hun Nickelodeon helden ontmoeten. De themazone Santa Monica Pier roept de nostalgische sfeer van het strand op, met attracties als de Crazy Surfer en de Pier Side Carousel. Maak ook een uitstapje naar New York in de themazone Streets of New York of beleef de sfeer van het wilde westen in de themazone Old West. Een andere recente topper is Adventure Bay, waar de helden uit Paw Patrol de dienst uitmaken!

Zin in een dagje pretpark pret? Via Voordeeluitjes kun je Van der Valk Gladbeck boeken. Dit hotel ligt op slechts 15 kilometer. Ook kun je dit hotel boeken via TUI en je kunt dan direct je tickets voor Moviepark er bij reserveren.Alleen een ticket? Koop deze met een fijne korting via Tripper

De leukste attracties van Movie Park Germany

Houd je van attracties die je een adrenalinekick bezorgen? Dan vind je in Movie Park Germany spannende extreme attracties. Is dat voor jou te veel van het goede? Geen probleem, want er staan ook gemiddelde varianten voor je klaar. Voor wie het graag wat rustiger aan doet en voor de jongste gasten zijn er ook milde attracties. We lichten hier enkele hoogtepunten per categorie voor je uit:

Extreme attracties
Wat dacht je van een ritje in de Star Trek Operation Enterprise? Deze supersnelle achtbaan beschikt over een twisted halfpipe op 40 meter hoogte. Of ontmoet de vampierjager Abraham van Helsing? Stap binnen in de Van Helsing’s Factory; een achtbaan, spookhuis en Halloween party ineen! Een andere topattractie is Excalibur. Dit is een wildwaterbaan die door donkere grotten en een mythische wereld voert.

Gemiddelde attracties
Heb je altijd al eens dinosaurussen van dichtbij willen ervaren? Daal dan 700 meter af onder de aarde met Dr. Carter, waar dinosaurussen op je staan te wachten. Een van de grappigste gezinsattracties is het Loney Tunes 4D-avontuur met Wile. E. Coyote en Road Runner. Dan is er ook nog de familieachtbaan Backyardigans Mission to Mars die tussen planeten door zoeft.

Milde attracties
Wil je even op adem komen? Geniet dan in alle rust van het uitzicht in het reuzenrad Santa Monica Wheel. Wie van de kleintjes wil graag brandweerman worden? In de Rescue 112, een draaimolen met brandweerwagens, komt deze droom uit. Bij de Teenage Mutant Ninja Turtles – License to Drive leren de kids de verkeersregels.  Andere milde attracties zijn de Number Tumbler die rondjes draait in de lucht en de zweefmolens.

SpongeBob: de held van Movie Park Germany

Als er één personage een speciale plek inneemt in het Movie Park Germany, dan is dat wel SpongeBob. Je kunt hem zomaar tegenkomen al rondwandelend door het park. Je kunt ook met deze grote held op de foto als mooie herinnering aan je dagje uit in Movie Park Duitsland. Er is eveneens een spetterende SpongeBob attractie, de SpongeBob Splash Bash. Hier word je uitgedaagd tot een wildwatergevecht. Heb je nog niet genoeg van SpongeBob? Bezoek dan zeker de Character Show. Tijdens dit dansspektakel betreden zowel SpongeBob als andere Nickelodeon helden het podium.

Shows met muziek, dans en veel stunts!

Een dagje naar Movie Park Duitsland is niet compleet als je niet een van de wervelende shows bijwoont. Dagelijks worden er hier uiteenlopende optredens verzorgd; van geweldige dansvoorstellingen tot stuntshows en musicals. Wat spreekt jou het meeste aan? Er is entertainment voor alle leeftijden. Het is een onvergetelijke belevenis om de Crazy Cops uit New York bezig te zien. Het is net alsof je in een actiefilm bent beland. Je bent getuige van indrukwekkende stunts met een vleugje humor. Het is mogelijk om de stuntmannen en -vrouwen te ontmoeten en om met ze op de foto te gaan.

Zin in een dagje pretpark pret? Via Voordeeluitjes kun je Van der valk Gladbeck boeken. Dit hotel ligt op slechts 15 kilometer. Ook kun je dit hotel boeken via TUI en je kunt dan direct je tickets voor Moviepark er bij reserveren.Alleen een ticket? Koop deze met een fijne korting via Tripper