Fietsvakantie Duitsland: Dé fietsspecialisten

Dwars door Duitsland met de fiets

 
 
Home / Artikelen / Fietsvakantie Duitsland: Dé fietsspecialisten
 

Een van de landen met de beste fietsroutes ligt gewoon om de hoek! Voor een geslaagde fietsvakantie ben je in Duitsland op de juiste plek. Mooie bestemmingen voor een fietsvakantie Duitsland zijn; de Lüneburger Heide, de Moezel, de Eifel, de Bodensee, de Oostzee en langs de Elbe en de Donau. Goed bewegwijzerde fietsroutes en uitstekend onderhouden fietspaden zijn hier de norm. Daarnaast kun je rekenen op prettige faciliteiten, zoals gezellige stadjes en dorpjes op de routes voor een welverdiende pauze en goede overnachtingsmogelijkheden.

Een fietsvakantie Duitsland? We tippen de beste reisorganisaties.

Tip! Kijk bij SNP dit is één van de grootste aanbieders van fietsvakantie Duitsland. Maar ook TUI en Fietsrelax.nl zijn uitstekende keuze

Fietsvakantie Duitsland de reisorganisaties

TUI heeft een ruim aanbod aan fietsvakanties door geheel Duitsland. Met keuze uit 2 of 3-daagse fietsarrangementen alsook meerdaagse fietsreizen. Kies je voor een 2 of 3-daags fietsarrangement dan verblijf je in één hotel. Wil je lange routes fietsen, dan zijn de meerdaagse fietsreizen wat je zoekt! De overnachtingen, het ontbijt, de routes en ook het bagagetransport tussen de hotels is geregeld. Bekijk het aanbod fietsreizen Duitsland op TUI.

De fietsvakanties van SNP brengen je naar de mooiste plekjes van Duitsland. Je verblijft tijdens je tocht in sfeervolle pensionnetjes en stadshotels en ook het bagagetransport is geregeld! Ideaal want zo kun jij optimaal genieten! Zoek je een fietsvakantie Duitsland bekijk dan ook de info wat betreft de zwaarte en het comfort niveaus van elke fietsreis. SNP heeft culturele fietsvakanties als ook mountainbiketochten voor liefhebbers van snelheid en avontuur.

Ook De Jong Intra heeft een ruim en uitdagend aanbod aan fietsvakanties Duitsland. Waar kies jij voor? Een fietsvakantie langs de Donau, de Moezel of Rijn? Of fiets van Brandenburg naar Potsdam en bewonder de Berlijnse Muur! Een topper is ook de fietsvakantie rond de Bodensee! Met dagelijks vertrek en bagagevervoer. Dit zijn slechts enkele van de fietsvakanties die De Jong Intra aanbiedt. Bekijk het aanbod op de website van De Jong Intra

De fietsreizen Duitsland van Fietsrelax.nl zijn een sportieve uitdaging, waarbij je volop kunt genieten van de natuur alsook van de bezienswaardigheden die je passeert. De routes zijn altijd goed uitgewerkt en ook de overnachtingen op de campings of in de hotels zijn voor je geregeld. Het bagagevervoer wordt verzorgd terwijl jij aan het fietsen bent. Alle reizen zijn individuele reizen variërend van 4, 8 of 9 dagen en ook het niveau van zwaarte is aangegeven.

Goed om te weten: Fietsrelax.nl is het huismerk van de bekende Fietsvakantiewinkel en al meer dan 35 jaar hét reisbureau voor individuele fietsvakanties

Duitsland is een walhalla voor fietsliefhebbers. Of je nu een fietsvakantie zoekt die je langs de Donau voert, wil mountainbiken in de Eifel of een fietsrondreis wil maken door Saksen, Eigenwijzereizen heeft voor al deze geliefde bestemmingen fietsreizen! Het bagagevervoer wordt voor je geregeld en indien gewenst kun je ook een elektrische fiets huren. Ook heel fijn, de zwaarte (niveau) van de fietsvakantie staat vermeld bij elke fietsvakantie.

Liever fietsen vanuit één plek dan kunnen we de Landal parken aanraden! Elk Landal park is zeer geschikt als uitvalsbasis voor een dagtochtje. Kies één van de aanbevolen routes of stel zelf je fietsroute samen. Gaat je voorkeur meer uit naar mountainbiken, ook veel Landal parken zijn perfect voor de echte mountainbike-liefhebbers. Je kunt uiteraard zelf je fiets meenemen maar op de Landal vakantieparken kun je ook fietsen huren.