Zoek een artikel voor Inspiratie!

 
 
Home / Leuk met kinderen
 

7 bijzondere weekendjes weg met kinderen

Reserveer eens een bijzonder weekendje weg met kinderen! Want het is heerlijk om er samen op uit te trekken. We tippen 7 bijzondere vakantieadresjes

Meer info
 

Yes! All-in vakantie bij De Bonte Wever

De Bonte Wever is één van de beste all-in hotels in Nederland! Met een uniek aanbod aan faciliteiten en zeer goede reviews.

Meer info
 

De 11 gaafste pretparken in Duitsland

Laat de pret maar beginnen, want verspreid door Duitsland liggen veel pretparken. We tippen de gaafste pretparken in Duitsland

Meer info
 

De 6 mooiste pretparken in België

Een goede reden voor een uitstapje naar België, zijn de vele leuke pretparken voor jong en oud! We selecteerde de 6 mooiste pretparken in België.

Meer info
 

Slapen in het Efteling hotel is echt supergaaf!

Een dagje Efteling is supergaaf! Maar waarom vertoef je niet een paar dagen op de Efteling en blijf je slapen in het officiële Efteling hotel.

Meer info
 

Tip! 10x de leukste musea voor kinderen

Als jij dacht dat een museum saai is voor kinderen, nu dan heb je het mis! We tippen de 10 leukste musea voor kinderen.

Meer info
 

Familiekamers in een hotel lastig? – Welnee!

Zoek je een hotelkamer waar je met 5 of 6 personen kunt slapen, dan wordt het lastig. Of toch niet? We tippen 8 familiekamers.

Meer info
 

Zijn er waterparken in Nederland? Ja, hoor!

Als je denkt aan waterparken, denk je wellicht dat deze alleen maar te vinden zijn in Spanje. Maar niets is minder waar! Er zijn ook een aantal waterparken in Nederland.

Meer info
 

6 leuke en educatieve uitjes in Drenthe

Er is in Drenthe van alles te ontdekken en te beleven. De leukste suggesties voor uitstapjes in Drenthe die leuk zijn voor kinderen en hun ouders.

Meer info
 

De 8 leukste kinder-uitjes in Overijssel

Is Overijssel leuk voor kinderen? Jazeker! Leuke, sportieve, avontuurlijk en leerzame uitjes. Voor jonge kinderen en tieners en voor elk budget.

Meer info