Zoek een artikel voor Inspiratie!

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Home / Leuk met kinderen
 

Slapen in het Efteling hotel is echt supergaaf!

Een dagje Efteling is supergaaf! Maar waarom vertoef je niet een paar dagen op de Efteling en blijf je slapen in het officiële Efteling hotel.

Meer info
 

Tip! 10x de leukste musea voor kinderen

Als jij dacht dat een museum saai is voor kinderen, nu dan heb je het mis! We tippen de 10 leukste musea voor kinderen.

Meer info
 

Familiekamers in een hotel lastig? – Welnee!

Zoek je een hotelkamer waar je met 5 of 6 personen kunt slapen, dan wordt het lastig. Of toch niet? We tippen 8 familiekamers.

Meer info
 

Zijn er waterparken in Nederland? Ja, hoor!

Als je denkt aan waterparken, denk je wellicht dat deze alleen maar te vinden zijn in Spanje. Maar niets is minder waar! Er zijn ook een aantal waterparken in Nederland.

Meer info
 

6 leuke en educatieve uitjes in Drenthe

Er is in Drenthe van alles te ontdekken en te beleven. De leukste suggesties voor uitstapjes in Drenthe die leuk zijn voor kinderen en hun ouders.

Meer info
 

De 8 leukste kinder-uitjes in Overijssel

Is Overijssel leuk voor kinderen? Jazeker! Leuke, sportieve, avontuurlijk en leerzame uitjes. Voor jonge kinderen en tieners en voor elk budget.

Meer info
 

6 kinder-uitjes in Flevoland: Voor elk wat wils

De kinderattracties in Flevoland zijn zeer gevarieerd. Van educatief tot superspannend. Een selectie van de leukste kinderuitjes in Flevoland.

Meer info
 

Leuke en educatieve uitjes in Groningen

Wellicht dat je het niet verwacht – maar Groningen herbergt een aantal leuke, leerzame en verrassende (kinder) uitstapjes. De leukste kinderuitjes in Groningen.

Meer info
 

7 bijzondere kinder-uittips in Friesland

Als het gaat om daguitjes met kinderen denken veel mensen niet direct aan Friesland. Maar in Friesland zijn talloze leuke uitjes te vinden. We tippen de 7 mooiste uitjes.

Meer info
 

7 kinder-uittips in Limburg

Limburg staat bol van de kinder-uitjes! Bezoek Kasteel Hoensbroek, het Continium Discovery Center of het BloteVoetenPark. Er is voor elk wat wils!

Meer info