Zoek lekker weg inspiratie!

Reisroutes + Shortbreaks

Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, een avontuurlijke autoreis, of gewoon een ontspannen weekendje zoekt. Wij hebben een aantal fijne reisroutes en short breaks voor je samen gesteld, zodat je gewoon achterover kunt leunen en kunt genieten van het avontuur. Dus waar wacht je nog op? Ga op reis en laat je inspireren door onze suggesties van mooie reisbestemmingen en toffe shortbreaks.

Valkenburg in december: Insider-tips & reistips

Een weekendje naar Kerststad Valkenburg? Check hier onze reiservaringen & insider-tips voor een fijn weekendje Valkenburg.

Lees meer

Berlijn in 3 dagen: Vervoer, insider tips & hoogtepunten

Ga je 3 dagen naar Berlijn? Check dan onze insider-tips voor Berlijn met veel handige tips en de absolute must-see bezienswaardigheden.

Lees meer

Weekendje Drenthe: Reistips voor 3 dagen Drenthe

Een weekendje naar Drenthe en op zoek naar reistips? Check hier onze insider-tips voor een ontspannen weekend in Drenthe.

Lees meer

Weekend in de Eifel: Reistips voor 3 dagen

Een weekendje naar de Eifel en op zoek naar reistips? Check hier onze reiservaringen & insider-tips voor een zalig weekend in de Eifel.

Lees meer

De ultieme reisroute door Beieren + insider-tips

Rondreis voor Beieren samenstellen? Volg dan onze 11-daagse auto rondreis en je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden van Beieren.

Lees meer