Limburg

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Limburg
 
Limburg

Persoonlijke reistip – Landal Hoog Vaals

Lekkerwegtips daalden af naar het uiterste puntje van Zuid-Nederland en ging een kijkje nemen op Landal Hoog Vaals.

Meer info
 
Limburg

Wat te doen in Arcen? Onze tips!

In Arcen valt veel te ontdekken én te proeven! Dwaal door de Kasteeltuinen en smul van de bijzondere streekproducten. We tippen de mooiste must-see in Arcen!

Meer info
 
Limburg

Hotels in Vaals – 5 x heerlijk thuiskomen

Vaals is niet groot – maar het dorpje ligt toevallig wel in één van de mooiste regio’s van Nederland! Eén dagje is dus niet voldoende! We tippen de fijnste hotels in Vaals.

Meer info
 
Limburg

Hoteltip: de fijnste hotels in Arcen

Arcen is dé toeristische hotspot van Noord-Limburg. Veel is er te zien en te doen! Blijf daarom slapen in een van de comfortabele hotels in en rondom Arcen.

Meer info
 
Limburg

Sauna’s in Limburg die je moet bezoeken

Toe aan een verwen momentje? Dan is een dagje sauna perfect! Klinkt heerlijk en gelukkig zijn er in Limburg voldoende sauna’s, waar je compleet kunt relaxen.

Meer info
 
Limburg

5x overnachten nabij Toverland. Ideaal!

Toverland biedt het jaarrond veel pretpark-plezier! Helaas kun je niet overnachten op Toverland zelf! Maar in de omgeving zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Meer info
 
Limburg

Wellness in Zuid-Limburg

Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Een prachtig glooiend landschap en drie wellnesscentra, om tot rust te komen.

Meer info
 
Limburg

De mooiste Zuid-Limburgse dorpjes

Schilderachtig, zo kunnen we het Zuid-Limburgse Heuvelland het beste omschrijven. We tippen de mooiste Zuid-Limburgse dorpjes, die absoluut een bezoekje waard zijn.

Meer info
 
Limburg

Wat te doen in Vaals? Alle must-visits!

Vaals in het puntje van Zuid-Limburg, is een zeer populaire vakantiebestemming! We tippen de must-visits in Vaals inclusief de fijnste slaapadresjes.

Meer info
 
Limburg

7 kinder-uittips in Limburg

Limburg staat bol van de kinder-uitjes! Bezoek Kasteel Hoensbroek, het Continium Discovery Center of het BloteVoetenPark. Er is voor elk wat wils!

Meer info