Zoek een artikel voor Inspiratie!

 
 
Home / Duitsland ontdekken
 

Vakantieparken net over de grens in Duitsland

Op een relatief korte reisafstand kom je in een geheel ander landschap. Ideaal! Ook hier daalt dat heerlijke vakantiegevoel moeiteloos over je neer.

Meer info
 

Duitsland: 10 redenen om er op vakantie te gaan

Duitsland is een groot land, waardoor de mogelijkheden voor een geslaagde vakantie talrijk zijn. We geven je hier 10 goede redenen voor een vakantie naar Duitsland.

Meer info
 

Gaaf! Movie Park Germany is te gék!

In Movie Park Germany beleef je een topdag en speel jij de hoofdrol! Films komen tot leven in zinderende attracties en in spectaculaire shows. Bovendien ligt Movie Park Germany net over de grens.

Meer info
 

Legoland Duitsland: Een walhalla voor legofans!

Bij Legoland Duitsland is jong en oud van harte welkom! Leuk voor een paar dagen of als tussenstop tijdens een reis door Duitsland.

Meer info
 

De 10 mooiste kastelen in Duitsland

Duitsland staat bekend om zijn vele kastelen! We tippen de 10 mooiste kastelen van Duitsland. Laat je overweldigen door de pracht en praal en de niet te evenaren sfeer!

Meer info
 

Waarom jij naar Norderney wilt!

Al ooit gehoord van het Duitse Waddeneiland Norderney? We vertellen je hier, waarom jij echt een keer moet afreizen naar het Waddeneiland Norderney!

Meer info
 

Ontdek de Duitse Noordzeekust

Op zoek naar een mooie omgeving voor een onvergetelijke wandel- of fietsvakantie, zonder dat je ver hoeft te reizen? Dan is de Duitse Noordzeekust een aanrader.

Meer info
 

8 maal slapen onder de sterren

Zeg eens eerlijk wanneer heb jij voor het laatst de tijd genomen om ontspannen naar de sterren te kijken? Wist je dat er in Nederland heerlijke plekjes zijn waar dit mogelijk is?

Meer info
 

Lekker weg tips voor in de Harz

De Harz is een middelgebergte, met bossen die afgewisseld worden met middeleeuwse stadjes, zijn er veel sportieve uitdagingen en ook cultuur liefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Meer info
 

Bezoek en ontdek Goslar!

Goslar is een van de mooiste stadjes in de Duitse Harz, zeker als je houd van een vakantie vol nostalgische bezienswaardigheden en mooie natuur. We tippen de highlights van Goslar.

Meer info