Zoek een artikel voor Inspiratie!

Bekijk hier alle artikelen
 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Naar een evenement
 

Amsterdam Light Festival! Laat je verrassen

Dankzij het Amsterdam Light Festival straalt de binnenstad van Amsterdam tijdens de donkere wintermaanden. Een stralend uitje – wat ook nog eens gratis is! Perfect!

Meer info
 

GLOW Eindhoven. Wow! Dit moet je zien

Van 11 t/m 18 november staat Eindhoven in het teken van GLOW. Een schitterend lichtspektakel in de lichtstad, wat garant staat voor een bijzonder avondje uit.

Meer info
 

De Uitmark – 3 dagen lang spektakel

De Uitmarkt opent traditioneel het nieuwe culturele seizoen met optredens op zo’n 20 podia. Van klassiek tot hiphop en van dans tot theater – elk genre is vertegenwoordigt

Meer info
 

Wereldhavendagen Rotterdam. Fascinerend!

De haven van Rotterdam is groot, druk en wereldberoemd en om nu ook mensen van buiten de haven, kennis te laten maken met de haven – zijn er de Wereldhavendagen.

Meer info
 

Oerol Festival – 10 dagen cutlureel vermaak

In juni staat Terschelling 10 dagen lang in het teken van muziek en theater, met het eiland als inspiratiebron. Eventjes geen rust – maar (culturele) drukte op Terschelling.

Meer info
 

Vuurwerkfestival in Scheveningen. Waanzinnig!

Bezoek het vuurwerkfestival Scheveningen en geniet twee weekende lang van waanzinnig mooi vuurwerk en entertainment.

Meer info
 

Het Dickens festijn. Beleef de 19e eeuw!

In het weekend van 16 en 17 december staat Deventer bol van de kerstactiviteiten. Het gratis Dickens festijn vindt plaats en is er een kerstmarkt in de Grote Kerk.

Meer info
 

Magisch Maastricht. Een echte aanrader!

Maastricht is populair, je kunt er prima shoppen, lekker eten en heerlijk overnachten. In de decembermaand, doen ze hier nog een schepje bovenop met ‘Magisch Maastricht’.

Meer info
 

Breda Jazz Festival

Maar liefst vier dagen lang, verandert het centrum van Breda in één groot jazzpodium – er vinden zo’n tweehonderd concerten plaats op bijna twintig podia.

Meer info
 

Ervaar de warme kerstsfeer in Valkenburg

Valkenburg is in de decembermaand populair! Niet verwonderlijk, want Valkenburg is compleet gehuld in kerstsfeer en pakt elk jaar steeds groter uit.

Meer info
 

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.