Wadden

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Wadden
 
Wadden

Voilà! 8 x hemels overnachten op Terschelling

Je kunt op veel verschillende manieren vakantie vieren op Terschelling, van een vakantiepark tot een paar nachtjes in een (luxe) hotel – de fijnste slaapadresjes op Terschelling.

Meer info
 
Wadden

Overnachten op Ameland – 7 x heerlijk slapen

Ameland heeft zoveel te bieden dat dit niet allemaal in een dag te bekijken is. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten – we tippen de fijnste adresjes.

Meer info
 
Wadden

Overnachten op Vlieland. De fijnste slaapadresjes

Heerlijk een weekendje naar Vlieland. Zeker als je de hectiek van alle dag eventjes achter je wil laten! Wil je blijven overnachten, we tippen de fijnste slaapadresjes op Vlieland.

Meer info
 
Wadden

Oerol Festival – 10 dagen cutlureel vermaak

In juni staat Terschelling 10 dagen lang in het teken van muziek en theater, met het eiland als inspiratiebron. Eventjes geen rust – maar (culturele) drukte op Terschelling.

Meer info
 
Wadden

Waddeneiland hoppen. Ontdek de Wadden!

Vergeet Griekenland, als je wilt eilandhoppen en kies voor de Nederlandse Wadden! Interesse? Lees onze tips.

Meer info
 
Wadden

Hemels overnachten op Schiermonnikoog

Soms heb je even een weekendje uitwaaien nodig! Een weekend op Schiermonnikoog is dan perfect. We tippen de fijnste slaapplekjes op Schiermonnikoog.

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Schiermonnikoog. 9 must-do’s

Schiermonnikoog is het kleinste Waddeneiland van Nederland – dit maakt Schiermonnikoog zo bijzonder. Lekkerwegtips geeft je de 9 must-see op Schiermonnikoog.

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Ameland? Onze tips!

Ameland is schitterend en bij aankomst wordt je getrakteerd op weidse vergezichten en kilometers lange stranden en duinen. Maar Ameland heeft meer – we tippen de must-visits.

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Vlieland? De 7 highlights!

Zoek je een adres om tot rust te komen en waar je ook kunt genieten van de zee en de duinen? Dan is Vlieland perfect. Maar Vlieland heeft nog meer te bieden – de 7 highlights!

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Terschelling? Voilà! 8 must-see

Terschelling bestaat voor tachtig procent uit natuur. Maar naast de natuur als belangrijkste bezienswaardigheid, heeft Terschelling meer te bieden: actief of rustig – voor elk wat wils.

Meer info