Wadden

 
 
Home / Wadden
 
Wadden

Tip: Weekendje Ameland

Op zoek naar het echte eilandgevoel, dan kan ik Ameland aanraden! Door de oversteek van zo’n 45 vaarminuten, kom je helemaal tot rust en los van je dagelijkse beslommeringen

Meer info
 
Wadden

Overnachten op Ameland: 7x heerlijk slapen

Ameland heeft zoveel te bieden dat dit niet allemaal in een dag te bekijken is. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten – we tippen de fijnste adresjes.

Meer info
 
Wadden

Waddeneiland hoppen: Ontdek de Wadden!

Vergeet Griekenland, als je wilt eilandhoppen en kies voor de Nederlandse Wadden! Interesse? Lees onze tips.

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Schiermonnikoog: 9 must-do’s

Schiermonnikoog is het kleinste Waddeneiland van Nederland – dit maakt Schiermonnikoog zo bijzonder. Lekkerwegtips geeft je de 9 must-see op Schiermonnikoog.

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Ameland? Onze tips!

Ameland is schitterend en bij aankomst wordt je getrakteerd op weidse vergezichten en kilometers lange stranden en duinen. Maar Ameland heeft meer – we tippen de must-visits.

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Vlieland? De 7 highlights!

Zoek je een adres om tot rust te komen en waar je ook kunt genieten van de zee en de duinen? Dan is Vlieland perfect. Maar Vlieland heeft nog meer te bieden – de 7 highlights!

Meer info
 
Wadden

Wat te doen op Terschelling? Voilà! 8 must-sees

Terschelling bestaat voor tachtig procent uit natuur. Maar naast de natuur als belangrijkste bezienswaardigheid, heeft Terschelling meer te bieden: actief of rustig – voor elk wat wils.

Meer info
 
Wadden

Hondvriendelijke adresjes op de Wadden

De Waddeneilanden zijn geweldig voor honden en dan ‘met name de stranden’ dit zijn superplekken om te rennen en te dollen in de branding.

Meer info
 
Wadden

Vakantie op de Waddeneilanden is genieten

De Wadden is een verzamelnaam voor: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk Waddeneiland heeft specifieke kenmerken – we hebben ze op een rijtje gezet.

Meer info