Zeeland

 
 
Lekker weg tips  /  Artikelen  /  Zeeland
 
Zeeland

Weekend tip: Zuiderduin Beach Hotel

Bij dit 4* hotel van Fletcher voel en ruik je de zilte zeebries. Omringd door natuur en vlak bij het strand en de zee kom je hier helemaal tot rust.

Meer info
 
Zeeland

Hoteltip: Overnachten in Hotel De Dikke Van Dale

Toe aan een weekendje weg? Wat dacht je van een weekend vertoeven in Fletcher Hotel De Dikke van Dale? Niet alleen het hotel is geliefd, ook de ligging is geweldig!

Meer info
 
Noord-HollandZeelandZuid-Holland

Voilà! De fijnste familiehotels aan zee

Met je kinderen naar zee! Een heerlijk vooruitzicht! Nu je met het hele gezin gaat, is het wel zo gezellig dat jullie ook samen overnachten. Zeven hotels aan zee met een familiekamer.

Meer info
 
Zeeland

Wat te doen op Zeeuws-Vlaanderen? Onze tips!

Hoe bekend ben jij in Zeeuws-Vlaanderen? We maken je graag wegwijs in dit prachtige stukje Zeeland, want recreatie- en bezienswaardigheden zijn er voldoende.

Meer info
 
Zeeland

De absolute must-see op Walcheren!

Op het Zeeuwse schiereiland Walcheren is van alles te zien en te beleven. Zo zijn er mooie stranden en is het een uitstekende spot voor watersporters. De mooiste plekjes van Walcheren!

Meer info
 
Zeeland

Ervaar ‘Zeeland’ op Schouwen-Duiveland!

Oude stadjes met unieke monumenten en mooie stranden en duinen. We geven je alvast een voorproefje door het licht te werpen op vijf unieke stadjes op Schouwen-Duiveland!

Meer info
 
Zeeland

Hoteltip: de fijnste hotels in Vlissingen

Vlissingen heeft veel te bieden: een mooi strand, een bruisende boulevard, een rijk maritiem verleden en veel winkels. Te veel om in één dag te bezoeken! Blijf daarom slapen.

Meer info
 
Zeeland

Wat te doen in Vlissingen? Dit zijn onze tips!

Vlissingen is een gezellige stad aan het water, met een boulevard en heerlijke stranden. We tippen de hoogtepunten, die je absoluut moet bezoeken.

Meer info
 
Zeeland

Hotels in Middelburg – 5 x hemels slapen

Met sfeervolle grachten, een rijke historie en volop bezienswaardigheden is Utrecht perfect voor een stedentrip. Wil je blijven slapen? We tippen de 5 fijnste hotels van Utrecht.

Meer info
 
Zeeland

Voilà! De 10 mooiste Zeeuwse stranden

Zeeland heeft zo’n 600 kilometer kustlijn. Heerlijk – de 10 mooiste Zeeuwse stranden in willekeurige volgorde, inclusief een nabij gelegen vakantieadresje.

Meer info
 

NOOIT MEER DE LEUKSTE VAKANTIE-TIPS MISSEN?

Laat je inspireren! Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.