Vakantiehuis Duitsland? Bekijk de top-5!

De beste vakantiehuis aanbieders in Duitsland

 
 
Home / Artikelen / Vakantiehuis Duitsland? Bekijk de top-5!
 

Lekker weg en je toch thuis voelen? Boek een vakantiehuis in Duitsland! Je vindt comfortabele vakantiehuizen op de mooiste plekken in Duitsland. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een natuurhuisje in de glooiende heuvels van Sauerland of aan een kabbelend riviertje in de Eifel? Een huisje aan zee in Mecklenburg-Voorpommeren of in de Beierse Alpen is ook een goed idee. Daarnaast telt Duitsland vele idyllische dorpjes waar een mooi vakantiehuis op je ligt te wachten. We tippen de beste vakantiehuis Duitsland reisorganisaties.

Een vakantiehuis Duitsland? We tippen de beste reisorganisaties.

Tip! Kijk bij Belvilla dit is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Duitsland. Maar ook Novasol en Heerlijkhuisje zijn een uitstekende keuze!

Vakantiehuis Duitsland de reisorganisaties

Belvilla is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Duitsland: van een authentiek boerderijtje tot een luxe villa met een privézwembad, een huisje op een vakantiepark tot een vakantie op een kasteel. Belvilla controleert alle vakantiehuizen en is ook aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zoek hier een vakantiehuis Duitsland of maak gebruik van een vakantiehuis last minute. Kortingen kunnen aardig oplopen, vooral als je snel wilt vertrekken.

Zoek je een huisje dat écht gelegen is in de Duitse natuur? Kijk dan eens op Natuurhuisje.nl. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je alleen maar natuurhuisjes die ook werkelijk midden in de natuur liggen. Je hebt keuze uit honderden verschillende vakantiehuisjes, verspreid door geheel Duitsland. Zoeken kan met het zoekfilter! Het contact verloopt met de eigenaar van het natuurhuisje. Interesse? Bekijk hier alle verborgen pareltjes in de Duitse natuur.

Heerlijkhuisje is altijd opzoek naar nieuwe vakantiehuizen, veelal van particulieren. Deze huizen worden zoveel mogelijk persoonlijk bezocht om de kwaliteit van het vakantiehuis te controleren. Het aanbod van Happyhome bestaat uit vrijstaande vakantiehuizen alsook appartementen. Gebieden in Duitsland waar Happyhome een ruim aanbod huizen aanbied is: Beieren, de Eifel, de Moezel, de Hunsrück, Sauerland en het Zwarte woud.

Zoek je ook wat vermaak? Dan zijn de 10 Duitse Landal parken wellicht een goede optie! De Landal parken liggen in: de Eifel, Moezel, Hunsrück, Münsterland en aan de Oostzee. De parken zijn fraai gelegen en zijn een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Daarnaast bieden de verschillende voorzieningen op het park een mooie afwisseling, zeker als er kinderen mee gaan. Boek hier een van de 10 Duitse Landal vakantieparken.

Novasol staat bekend om het goede aanbod aan villa’s en vakantiehuizen in Duitsland. Het aanbod is ruim en divers en aan de hand van het zoekfilter kun je gericht opzoek naar een geschikt vakantiehuis in Duitsland. Je kunt zelfs zoeken op prijs en zijn er vakantiehuizen boekbaar die beschikken over een eigen zwembad. Alle vakantiehuizen worden beoordeeld door Novasol om de kwaliteit van de vakantiehuizen te waarborgen en te classificeren.

Goed om te weten: Novasol is winnaar van de Zoover Award: Populairste reisorganisatie 2019 – Vakantiehuis

Vakantiehuis Duitsland: Wat dacht je van een vakantiepark?

Uiteraard kun je ook kiezen voor een vakantiepark! Want door geheel Duitsland liggen mooie vakantieparken, die prima als uitvalsbasis kunnen dienen, om de omgeving te verkennen. Zo kunnen we Mont Royal in de Moezel, alsook Landal Wirfttal in de Eifel en Park Allgäu in Baden-Württemberg aanraden. Of zoek via Bungalowparkoverzicht.nl naar een vakantiepark in Duitsland.